< Back

Evolo

Description


As part of this mandate, our role was to develop a landscaping concept for the 30-storey residential tower and the townhouses of the √Čvolo residential complex.

The project includes street-side development, front-facing townhouses, private terraces on the ground floor, pedestrian access to buildings, and floor and rooftop decking.

Set as a green oasis, the inner courtyard offers residents a semi-private relaxation area. This space serves as a transition both to the level of the atmosphere and the physical links between the common courtyard and the entrances to the buildings.

The private terraces on the ground floor are designed to give them privacy while the communal terrace offers a space with panoramic views and is decorated with water games of unique design. The project received LEED certification.